BIAB nagels Groningen

Op zoek naar BIAB nagels in Groningen? Bij Studio Style helpen we je graag! Met onze BIAB behandeling geef je jouw nagels de verzorging die ze verdienen. De gel verstevigt je nagels waardoor ze beter beschermd zijn tegen beschadigingen en op een natuurlijke wijze door kunnen groeien. Ga voor een verzorgde look en kies voor BIAB nagels van Studio Style in Groningen!

Kleurrijke BIAB nagels Groningen

Met BIAB nagels verzeker jij jouw nagels van de benodigde bescherming. In onze salon in Groningen zorgen we dat jouw nails stevig genoeg zijn om tegen iedere beschadiging te kunnen. Het verzorgen van de nagels is al sinds jaar en dag zeer belangrijk voor veel vrouwen. Helaas zorgt de kwetsbaarheid ervoor dat er vaak en snel beschadigingen optreden. Door ze te behandelen met een BIAB (Builder In A Bottle) gel geef je jouw nagels een langdurige bescherming.

De behandeling is te vergelijken met die van gellak. Het product wordt aangebracht op de nagels waarna het moet uitharden onder een uv-lamp. Hierdoor ontstaat er een stevige nagel die bestand is tegen diverse soorten beschadigingen en minder snel breekt. BIAB nagels zijn een stuk steviger dan nagels die gelakt zijn met andere vergelijkbare producten. Zo gaan ze wel zo’n 3-4 weken mee. Wil jij je nagels een goede bescherming bieden? Maak dan snel een afspraak voor BIAB nails in Groningen!

Waarom kiezen voor een behandeling met BIAB

Door je nagels te behandelen met BIAB gel zorg je voor een ongeëvenaard resultaat. Zo heeft deze manier van behandelen meerdere voordelen over het gebruik van traditionele nagellak. Zo zorgt het lang aanhoudende resultaat ervoor dat steeds meer mensen overtuigd raken. Voordelen van een behandeling met BIAB zijn:

– Sterke en gezonde nagels;
Lang aanhoudende resultaten (tot wel 4 weken!);
– Bescherming tegen scheuren of andere beschadigingen

Ben je een nagelbijter? Dan is het aan te raden om te beginnen met BIAB. Door een dergelijke behandeling wordt je natuurlijke nagel beschermd en zijn ze
in staat om ongestoord door te groeien.

Ga voor BIAB nagels van Studio Style in Groningen

BIAB nagels laten zetten in Groningen? Wij van Studio Style voorzien al jarenlang Groningen en omstreken van de mooiste nagelcreaties. Onze beautysalon ligt in Korrewegwijk en is daarmee eenvoudig te bereiken. Door op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van schoonheid zorgen wij ervoor dat we enkel het beste voor jou kunnen bieden.
Naast nagelbehandelingen hebben wij nog veel meer te bieden. Ga bijvoorbeeld voor een semi-permanente microblading behandeling en heb weken lang geen omkijken meer naar je wenkbrauwen.

Je laat je nagels al behandelen met BIAB vanaf 47,50 euro. Daarnaast kun je oude nagels laten verwijderen tegen een gereduceerd tarief wanneer je dit combineert met een nieuwe set. Overtuigd? Investeer in langdurig beschermde nagels en boek vandaag nog een afspraak voor BIAB nagels in Groningen bij Studio Style!