Wenkbrauwen epileren in Groningen

Op zoek naar een one-stop shop voor jouw wenkbrauwen in Groningen? Kom dan langs bij Studio Style! Onze specialisten voorzien al jarenlang mensen uit de stad en omstreken van een stralende look. Je kunt bij ons terecht voor het epileren of verven van jouw wenkbrauwen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in microblading waarmee een nog voller resultaat wordt behaald.

Ga voor een verzorgde look en laat je wenkbrauwen epileren bij Studio Style in Groningen!

Alles voor je wenkbrauwen in Groningen

Voor de mooiste wenkbrauwen van Groningen moet je bij Studio Style zijn. In onze schoonheidssalon staat jouw schoonheid op nummer één. Wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van je gezicht en zijn een echte eye catcher. Zo dragen ze bij aan een krachtige uitstraling en zijn ze bepalend voor het tonen van emoties. Reden te meer om er genoeg aandacht aan te besteden. In onze salon laat je je wenkbrauwen al epileren en waxen voor slechts €19,50,-

Daarnaast maken we bij Studio Style gebruik van de modernste technieken en blijven we constant op de hoogte van de laatste trends. Nog niet helemaal zeker welke look bij jou past? Onze specialisten hebben meerdere jaren ervaring en kunnen je daarom uitstekend adviseren. Zo heb je straks de wenkbrauwen die perfect bij jou passen.

microblading in Groningen

Prijslijst wenkbrauwbehandelingen bij Studio Style in Groningen

  • Epileren en Harsen
    19,50
  • Wenkbrauwen verven
    16,50

Onze behandelingen

Voor de verzorging van je wenkbrauwen kun je in Groningen op veel plekken terecht. Studio Style heeft een zeer gunstige ligging nabij het centrum van de stad en is eenvoudig te bereiken. In onze schoonheidssalon zijn de volgende wenkbrauw behandelingen te boeken:

– Epileren en harsen
– Verven
– Epileren, harsen en verven
– Microblading

Afhankelijk van de snelheid van jouw haargroei blijft het resultaat van een behandeling zo’n 4 tot 6 weken aan. Wil je langer genieten van je perfecte wenkbrauwen? Dan kun je ook kiezen voor een microblading behandeling. Middels deze techniek worden kale plekjes in je wenkbrauw opgevuld voor een nog voller geheel. Toe aan een momentje van self-care? Boek dan snel een afspraak en ga voor de mooiste wenkbrauwen van Groningen.

Je wenkbrauwen laten epileren bij Studio Style in Groningen

Wanneer je ervoor kiest om je wenkbrauwen te laten verzorgen bij onze salon in Groningen, word je vanaf het eerste moment in de watten gelegd. Bij ontvangst kun je eerst tot rust komen onder het genot van een drankje. Vervolgens neem je plaats in een van onze comfortabele behandelstoelen en zorgen onze specialisten voor de rest. Zo worden je wenkbrauwen gestyled, gewaxt, getweezed en eventueel geverfd. Alles voor het mooiste resultaat. Kunnen jouw wenkbrauwen wel wat liefde gebruiken? Kom dan langs bij Studio Style in Groningen!