Gellak Groningen

Voor gellak in Groningen moet je bij Studio Style zijn. Door enkel gebruik te maken van de beste producten geven we jouw nagels wat ze verdienen. Zo maken wij gebruik van Shellac, een product dat langdurig zijn schoonheid behoudt. Onze behandelingen zorgen voor een natuurlijke look en houden je nagels gezond. Kunnen jouw nagels wel wat liefde gebruiken? Wacht dan niet langer en kom langs bij Studio Style en ga voor een nagelbehandeling met Gellak in Groningen!

Een verzorgde look met gellak in Groningen

Op zoek naar een beautysalon voor gellak? Groningen heeft diverse opties waaruit je kunt kiezen. Bij Studio Style geven we je nagels de ultieme behandeling en staat jouw schoonheid op de eerste plaats. De verzorging van je handen is van groot belang omdat het veel zegt over je persoonlijke verzorging. Een behandeling met gellak draagt hieraan bij. Zo worden de nagels verstevigd en beschermd tegen alledaagse invloeden.

Tijdens een behandeling wordt er lak op je nagels aangebracht. Vervolgens houd je je handen onder een uv-lamp. Het uv-licht zorgt ervoor dat de in de gel aanwezige acryl-moleculen uitharden. Dit resulteert in een zeer stevig resultaat dat lang blijft zitten. Zo geniet je tot wel 3 weken van je nette nagels. Lijkt dit je wat? Maak dan snel een afspraak, dan loop je straks rond met de mooiste gellak nagels van Groningen!

Waarom kiezen voor gellak?

Door te kiezen voor een behandeling met gellak, geniet je zo lang mogelijk van mooie nagels. Bij Studio Style in Groningen zien wij een toenemende vraag naar dit type nagelbehandeling. Niet gek, want shellac heeft meerdere voordelen. Zo:

– beschadigt het de nagels niet;
– is het voordeliger dan BIAB nagels of kunstnagels;
– verstevigt het de nagel;
– blijft het resultaat langer zitten dan bij traditionele nagellak

Studio Style voor gellak in Groningen

Op zoek naar mooie gellak nagels in Groningen? Onze salon in de Korrewegwijk is gunstig gelegen nabij het centrum van de stad. Je kunt naast nagelbehandelingen ook bij ons terecht voor meerdere beautybehandelingen. Denk hierbij aan microblading of een ontspannende gezichtsbehandeling.

Een behandeling met gellak bedraagt 29 euro. Momenteel in het bezit van gelakte nagels en toe aan een nieuwe kleur? Wanneer je een nieuwe set laat aanbrengen dan verwijderen we je oude nagels tegen een gereduceerd tarief. Je hebt de keuze uit een divers assortiment met verschillende kleuren. Verwen jezelf en laat je nagels doen met gellak bij Studio Style in Groningen!