Microblading Groningen

BeYouthful @ Studio Style Groningen is dé microblading specialist van de stad. Met deze nieuwe techniek kunnen plekjes in de wenkbrauw, waar geen haar zit worden opgevuld en kan de perfecte wenkbrauw geheel worden gecreëerd.

Microblading betreft een nieuwe techniek binnen de wereld van de semi-permanente make-up. Met behulp van micronaaldjes worden hairstrokes, in de huid getekend. Deze ultra fijne hairstrokes zijn nauwelijks te onderscheiden van echte haartjes, en geven zo een natuurlijk ogend effect van volle wenkbrauwen.

Kies voor microblading Groningen bij Studio Style en laat jouw volle wenkbrauwendroom uitkomen!

afspraak maken microblading behandeling groningen

Hoe gaat de microblading behandeling in zijn werk?

Heb je besloten dat je de microblading behandeling bij ons in de salon in Groningen wilt laten uitvoeren? De behandeling wordt uitgevoerd in de volgende stappen:

  1. De behandeling begint met een intakegesprek waarin jouw wensen besproken worden en vervolgens bekijken we of de huid geschikt is voor semi-permanente make-up. Hierbij vinden we het erg belangrijk om eerlijk advies te geven.
  2. Vervolgens wordt de vorm van de wenkbrauwen getekend. Dit kan redelijk wat tijd in beslag nemen, aangezien dit het belangrijkste onderdeel van de behandeling is. Hiernaast wordt de juiste kleur bepaald.
  3. Nu worden eindelijk de eerste hairstrokes gezet! Met flinterdunne naaldjes worden er één voor één lijntjes in de vorm van haartjes aangebracht, in combinatie met het op kleur bepaalde pigment.

Gemiddeld duurt de behandeling zo’n anderhalf tot twee uren, exclusief de touch-up behandeling achteraf, welke na 6 weken plaatsvindt.

microblading groningen

Na de microblading behandeling in onze studio in Groningen

Het eindresultaat is na ongeveer 4 weken zichtbaar. Het kan zijn dat er kleine korstjes ontstaan na de behandeling.

Het resultaat is semi-permanent en blijft ongeveer een jaar tot anderhalf jaar goed zichtbaar, waarna de kleur langzaam vervaagt.  We raden aan om een touch-up behandeling in te plannen, zodat de vervaagde kleur na ongeveer 1,5  jaar bijgewerkt kan worden.

In onze studio werken we met de pigmenten van Phibrows. Deze pigmenten speciaal ontwikkeld voor microblading verkleuren niet, lopen niet uit en zijn 100% veilig en GGD-proof.

microblading bij de BFQ

Een afspraak maken bij BeYouthful @ Studio Style

Wil jij ook genieten van prachtige, volle wenkbrauwen? Dit kan vanaf 199,-. De touch-up behandeling zit bij de prijs in.  Maak snel een afspraak! Ons team van professionals in onze schoonheidssalon Groningen zorgen er altijd voor dat jouw wens voorop staat. Voor meer informatie, before and after’s of het plannen van een intake voor jouw Brows on point! ✔️BeYouthful Skin Improvement

Heb jij nog vragen over de behandeling?  Kom dan bij ons langs in onze salon aan de Floresstraat 9 in Groningen. Telefonisch contact kan ook via 050-5775541 of vul onderstaand contactformulier in. Wij adviseren jou graag!

BeYouthful @ Studio Style is jouw microblading specialist in Groningen!